Gordijnen Helmond bij Enjoy vouwgordijnen

Gordijnen Helmond – Enjoy vouwgordijnen

Wilt u graag nieuwe gordijnen kopen nabijĀ Helmond? Dan bent u bij Enjoy Vouwgordijnen aan het juiste adres!

Enjoy Vouwgordijnen is onderdeel van Smits&Smits interieurstoffering. Smits&Smits is al decennialang een begrip in Helmond en omstreken. Niet alleen voor het kopen van vouwgordijnen, maar ook voor allerlei andere op maat gemaakte gordijnen, horren, tapijten en meer. Met Enjoy Vouwgordijnen bieden wij onze kwaliteitsproducten aan aan een breder publiek.

Uw nieuwe gordijnen zijn gemaakt van de beste materialen. De stof is van of met polyester, de baleinen zijn van 8 mm rond aluminium en de ketting is uitgevoerd in metaal. Het gordijn is makkelijk te demonteren, zodat u de stof kunt wassen. Zo blijft u jarenlang plezier houden van uw nieuwe op maat gemaakte vouwgordijnen.
Uw nieuwe gordijn wordt naar keuze geleverd met een wit of grijs gelakte bovenbak. Ook kunt u ervoor kiezen om het vouwgordijn te laten voeren. Daardoor wordt het vouwgordijn wel meer verduisterend.
Uiteraard is uw nieuwe vouwgordijn kindveilig en voldoet het aan alle nieuwe normen op het gebied van child safety.

Onze op maat gemaakte vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. We bieden stoffen in drie varianten: transparant, weefstof en dim out. Uw nieuwe gordijn op maat samenstellen begint bij het kiezen van de juiste stof. Ontvangt u liever eerst een gratis kleurstaal? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

Veel plezier bij het samenstellen van uw nieuwe vouwgordijn!

Gordijnen Helmond